Extra beschutting met glazen schuifwanden

Met schuifwanden en glaswanden kunnen je niet langer alleen in de de zomer van je tuin en terras genieten. Ook in de herfst en winter wil jij toch naar buiten? Een gezellige winterbarbecue met vrienden of op zondagochtend buiten ontbijten met het hele gezin, Profiteer van extra beschutting door je (glazen) schuifwanden!

Vroeger in het jaar naar buiten met schuifwanden

Door schuifwanden toe te voegen aan je terrasoverkapping of lamellendak kun je ook op een frisse dag lekker op je terras genieten. Schuifwanden en glaswanden laten het daglicht binnen, en creëren een beschut plekje. Is het hartje zomer en wil je van het lichte briesje genieten? Dan schuif je de panelen gemakkelijk open. Met de beschutting van schuifwanden onder je terrasoverkapping of lamellendak maak jij nog vaker gebruik van deze heerlijke plek!


Aluminium voordeur

Ook voor aluminium kozijnen en/of voordeur of ander aluminium zetwerk kun je bij ons terecht. 

Met een aluminium deur koopt u een sterke, stevige, perfect isolerende blikvanger. Bekijk de voordelen van een aluminium deur.

Een voordeur vertelt een verhaal. Het is de blikvanger. Een van de eerste dingen die uw bezoekers zien. Zo’n deur mag opvallen. Of juist helemaal opgaan in de gevel. Wat u ook kiest: wij maken de perfecte deur voor u. Aan u de keuze uit talloze stijlen en kleuren.

Welke deur u ook kiest: de afwerking zal tot in de puntjes in orde zijn. Zo kunt u bij aluminium deuren bijvoorbeeld kiezen voor geïntegreerde scharnieren. Aluminium deuren hebben een licht en slank profiel. Een aluminium buitendeur of voordeur heeft heel wat voordelen:

  • Brandveilig: er komen geen schadelijke stoffen vrij bij brand.
  • Aluminium is een duurzaam en vormvast materiaal. Het is vrijwel ongevoelig voor temperatuurschommelingen en wisselende weersomstandigheden.
  • De binnen- en buitenzijde van uw aluminium deur kunnen elk een andere kleur lak krijgen.
  • Aluminium deuren zijn superisolerend. Ze zijn voorzien van een thermische onderbreking waardoor er geen warmtegeleiding of condensatie plaatsvindt.