Reacties

Andries De Lange
een dag geleden

Gisteren heeft Geert samen met Mike (Systemoverload) een zonnescherm gemonteerd. Kundig, snel gewerkt en ook nog eens prima werk geleverd. En het oude scherm meegenomen. Zeer tevreden.

Johanna
22 dagen geleden

Afgelopen vrijdag heeft Geert screens gehangen op mijn balkon, netjes gewerkt, alle rommel gelijk opgeruimd.
Ben super tevreden

arlette
2 maanden geleden

Geweldig de service.
Op vrijdagavond ging mijn zonnescherm niet meer omhoog, en er was veel regen en wind voorspeld voor de komende dagen. Ik belde op zaterdagochtend en hij kwam een uur later, zoals hij al telefonisch aangaf. Heeft de oorzaak gauw gevonden en de opties benoemd. Ik maakte de keuze voor alleen een nieuwe motor. Die kon hij meteen plaatsen. Daarnaast nog even gekeken of het iets netter afgesteld kon worden, echt top. Een vakman die ik iedereen kan aanbevelen.

Monique
2 maanden geleden

We zijn zeer tevreden over de plaatsing van het zonnescherm, zeer zorgvuldig gedaan!

Ton
2 maanden geleden

Del Sol Raamdecoraties is een goed bedrijf, een aanrader.

Op prima wijze het gevraagd karwei, conform afspraak, correct en netjes uitgevoerd.
( Boeiboorden garage + berging + voordeurluifel vervangen door KERALIT )

Geert komt zijn afspraken na.
Goede Service, dienstbaar en vriendelijk.

Wij zijn tevreden : Ton

Yvonne Wittebrood
3 maanden geleden

Zojuist onze dakkapel laten renoveren. Ik ben erg blij met het resultaat. Het ziet er top uit. En uitgevoerd door betrouwbare mensen die meedenken, afspraken nakomen ,vakkundig en netjes werken. Dank je wel! Het is wel duidelijk voor wie ik kies bij de volgende klus.

Jeffrey
5 maanden geleden

Blij met onze schuurdeur top gedaan Geert.

Marinus Merks
een jaar geleden

Fa. Del Sol we zijn nu ook weer dik tevreden, met ons nieuwe
Rolluik nu ook weer keurig geplaatst.

Dre Gilsing
een jaar geleden

Bij deze wil ik deFirma Del Sol Raamdecoraties met name Geert bedanken voor het prima werk dat bij ons geleverd is ! De rolluiken aan de erker zijn op een vakkundige manier geplaatst . Geert komt zijn afspraken goed na , werkt netjes en ook nog op een gezellige manier . Wij zijn uitermate tevreden met het geleverde werk .Del Sol Raamdecoraties is een echte aanrader, en mag bij ons zeker terug komen . Voor ons geldt Vakmanschap is Meesterschap . Groetjes Dre en Leny Gilsing

Hendrikx
een jaar geleden

Onlangs nieuwe kozijnen laten plaatsen , wij zijn hier ontzettend blij mee. Uiterst vakkundig en netjes werken. Goede kwaliteit prijs verhouding! Zeker aan te raden!!

Reactie plaatsen