Reacties

Marinus Merks
23 dagen geleden

Fa. Del Sol we zijn nu ook weer dik tevreden, met ons nieuwe
Rolluik nu ook weer keurig geplaatst.

Dre Gilsing
3 maanden geleden

Bij deze wil ik deFirma Del Sol Raamdecoraties met name Geert bedanken voor het prima werk dat bij ons geleverd is ! De rolluiken aan de erker zijn op een vakkundige manier geplaatst . Geert komt zijn afspraken goed na , werkt netjes en ook nog op een gezellige manier . Wij zijn uitermate tevreden met het geleverde werk .Del Sol Raamdecoraties is een echte aanrader, en mag bij ons zeker terug komen . Voor ons geldt Vakmanschap is Meesterschap . Groetjes Dre en Leny Gilsing

Hendrikx
3 maanden geleden

Onlangs nieuwe kozijnen laten plaatsen , wij zijn hier ontzettend blij mee. Uiterst vakkundig en netjes werken. Goede kwaliteit prijs verhouding! Zeker aan te raden!!

Jeffrey van Casand
3 maanden geleden

top werk en zeer goede service en zelfs ook nog gezelligheid.meer adressen bij ons in de straat gedaan en allemaal tevreden.

Ilse Maas
3 maanden geleden

Hierbij ik de Firma Del Sol Raamdecoraties (Geert en collega) een warme douche geven!! Hartstikke bedankt voor het omhoog trekken van mijn zonneluifel, waarvan de motor kapot is. Super service!!!

Gabrielle Tilmans
3 maanden geleden

Topservice!!!
Dankjewel voor het snelle handelen gezien de situatie daar om vroeg. Je hebt geen idee hoe blij we daarmee waren :-) Opgelucht dat jullie de klus wisten te klaren.

Het tijd maken voor deze spoedklus, het meedenken, het sturen van een betrouwbare collega en komen tot een passende oplossing, hebben we als zeer prettig ervaren!
Ook voorzag je ons al eerder van deskundig advies op maat en genieten we nu van mooie zonwering (screens).
Zo fijn als je vakmensen met kunde treft met hart voor de zaak en die prima werk aflevert.
Als we weer iets hebben weten we je zeker te vinden!
Geert/ Del Sol Raamdecoraties, DANKJEWEL!!

Reactie plaatsen